Jorunn Karin Erfjord
αφηγείται στην Αγγλική γλώσσα την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 στη Γιορτή Παραμυθιών της Κέας ιστορίες για «Ωμό ψάρι, σάπιο ψάρι και ψάρι σε σαπούνι»
Στη Νορβηγία τρώμε το ψάρι με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι γνωστός ως «Λούτεφισκ» και είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές χριστουγεννιάτικο πιάτο που όμως ορισμένοι θέλουν να χαρακτηριστεί ως Όπλο Μαζικής Καταστροφής. Κανένας δεν ξέρει ποιος ήταν ο «εφευρέτης» της συγκεκριμένης μεθόδου διατήρησης και μαγειρέματος του μπακαλιάρου αλλά όποιος και να ήταν θα πρέπει να ήταν πραγματικά απελπισμένος…